JavaScript a fost dezactivat din browser. Te rugăm să îl activezi. Cum activezi cookie-urile?.
Group

Te rugăm să ne descrii în detaliu întrebarea ta, să îți scrii numele și adresa de e-mail pentru a raporta problema

Adresează-te în scris Echipei de Asistență

Conţinut

 1. Reţeaua Globală de Serviciu (Global Networking Service) (“Site-ul”) este un serviciu online de divertisment şi comunicare deţinut de Mamba CJSC (“Mamba”).
 2. Acești termeni și condiții ("Termeni") se aplică la toate utilizările de Site, inclusiv, dar nu limitat la postări, e-mailuri, mesaje și alte comunicări făcute pe sau pentru Site, precum și alte servicii similare, oferite de Mamba ("Comunicări ").
 3. Prin utilizarea Site-ului și a serviciilor sale, confirmi că ai peste 18 de ani și te angajezi să accepţi acești Termeni.
 4. Prin utilizarea acestui Site eşti de acord să respecţi acești Termeni.
 5. Dacă nu accepţi aceşti Termeni, nu poţi folosi Site-ul şi nu vei putea beneficia de Serviciile sale (“Comunicări”)
 6. Mamba va face modificări la acești Termeni în orice moment în care consideră necesar. Acești Termeni revizuiţi vor avea efect imediat asupra ta accesând https://www.mamboo.com/tips/?tip=Conditions.
 7. Prin utilizarea acestui Site declari că ai cunoştinţe de software şi hardware necesare pentru Comunicări, e-mail și folosire web și că înțelegi și accepţi că Mamba nu face nici o declarație sau garantează că Site-ul va funcționa cu sistemul nostru.
 8. Mamba colaborează cu grupul de companii World of Dating (o companie engleză, compania numărul 06992957, 26 Woronzow Road, Londra, NW8 6QE, Marea Britanie), și alte companii din când în când, cu scopul de a facilita furnizarea de conținut pentru tine și pentru a colecta plăți.

Utilizarea Site-ului Web

 1. Vei folosi acest site numai pentru uz personal, non-comercial și personal.
 2. Nu vei sublicenţia sau exercita acest drept, fără acordul prealabil în scris al Mamba.
 3. În consecinţă, te angajezi să nu:
  • Foloseşti Site-ul în scopuri comerciale sau de afaceri;
  • Foloseşti accesul la Site sau informaţii strânse din acesta cu scopul de a trimite mail-uri nesolicitate, mesaje, etc.;
  • Introduci fără consimțământul Mamba în tranzacții sau oferta, să efectuezi tranzacții cu alți utilizatori cu privire la orice produse sau servicii, nici nu vei folosi Site-ul pentru distribuirea de publicitate sau de propagandă ilegală.
 4. Nu vei publica niciun email, adresă poștală, număr de telefon, link-uri și alte date de contact pe Site.

Drepturi de autor, Mărci Comerciale şi Alte Drepturi de Proprietate Intelectuală

 1. Toate drepturile de autor, drepturi de design, drepturi de baze de date, brevete, și orice alte drepturi de inventii, know-how, nume comerciale și de afaceri, secretele comerciale și mărci (fie ca sunt înregistrate sau neînregistrate) și orice aplicaţii ("Drepturile de Proprietate Intelectuală"), cuprinse în Site, fac parte din Mamba, sau sunt licențiate pentru Mamba dacă nu se specifică altfel. Toate aceste drepturi ale Mamba sunt susţinute și rezervate.
 2. Garantezi că nu vei:
  • Hăcui, sau încerca să hăcuieşti, distribui, modifica, transmite, refolosi oricare sau toate părţile Site-ului sau informațiile conținute de acesta pentru orice alt scop altul decât cel menționat anterior;
  • Utiliza site-ul pentru orice scop public sau comercial, fără acordul scris în prealabil al Mamba;
  • Furniza link-uri, URL-uri, link-uri grafice, hyperlink-uri sau alte conexiuni directe pentru profit sau pentru a obține câştiguri de pe Site, fără acordul scris în prealabil al Mamba;
  • Afișa, publica, copia, imprima, posta sau de a utiliza Site-ul și informațiile conținute de acesta în beneficiul unui terţ sau site, fără acordul scris în prealabil al Mamba;
  • Procesa sau de a utiliza Site-ul și informațiile conținute de acesta pentru orice scop ilegal sau imoral, nici nu vei folosi sau prelucra informațiile conținute într-un mod care ar putea fi considerat ilegal;
  • Nu vei păstra toate notificările privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate conținute în Site.
 3. Vei acorda Mamba un drept non-exclusiv (o licență non-exclusivă simplă) de a reproduce, distribui, traduce și reface, precum și de a comunica materiale pe care le postezi pe Site sau transmiţi către Mamba în orice alt mod, online sau prin alte mijloace similare, astfel încât orice persoană să le poată accesa on-line de oriunde și în orice moment aleg (dreptul de a pune la dispoziția publicului), și, de asemenea, de a da consimțământul pentru divulgarea si utilizarea în continuare a imaginii tale, dacă aceasta este conținută în materialele pe care le postezi pe Site sau o transmiţi către Mamba prin alte mijloace.

Site-ul

 1. Site-urile unor terțe părți care conțin link-uri din Site care nu au fost verificate sau examinate de către Mamba vor fi utilizate și accesate de către tine pe propriul risc.
 2. Numele de utilizator și parola furnizate către tine sunt personale, cu scopul de a îţi facilita utilizarea și accesul la Site și nu vor fi dezvăluite niciunei terțe părți fără acordul scris în prealabil al Mamba.
 3. În cazul în care crezi că parola ta a fost compromisă, vei informa Mamba imediat, așa cum eşti responsabil pentru orice utilizare abuzivă a parolei pentru care Mamba nu îşi asumă nicio responsabilitate.
 4. Toate comunicările prin e-mail trimise de către Mamba și anexele acestuia sunt destinate numai destinatarului și/sau altor persoane autorizate să le primească.
 5. Mamba și Site-ul pot genera e-mailuri automate în scopul de distribuire de informații și / sau de divertisment. Prin utilizarea Site-ului eşti de acord și accepţi să primeşti aceste mesaje și că nu toate mesajele sau Comunicările pe care le primeşti ar putea fi adevărate.
 6. Mamba poate cesiona drepturile acordate de tine unor terțe părți.

Comunicări

 1. Mamba este implicată în afaceri pentru a furniza servicii de divertisment și informare, și este, în plus, implicată în transmiterea, stocarea, recuperarea, găzduirea, formatarea sau traducerea comunicărilor unor terțe părți fără selecție sau alterare a conținutului de orice fel de comunicare pentru care aceasta este un simplu canal de comunicare.
 2. Eşti de acord și accepţi că Mamba nu își asumă responsabilitatea de revizuire a conținutului comunicărilor pe site care sunt puse la dispoziție pe baza faptului că Mamba nu va exercita nici un control sau o judecată pentru conținutul sau materialul postat sau cuprins în aceasta.
 3. Opiniile exprimate în orice Comunicări sunt punctele de vedere ale autorilor individuali și nu cele ale Mamba, dacă nu se specifică altfel de către Mamba. În special, dar fără a se limita la cele de mai sus, Mamba nu este responsabilă şi neagă orice responsabilitate cu privire la orice comentarii, opinii sau observații exprimate în orice Comunicări.
 4. Mamba nu va face nici o reprezentare sau garantii cu privire la acuratetea, moneda, sau validitatea informațiilor și materialelor conținute în Comunicările de pe Site, și nu va fi responsabilă pentru orice pierderi sau daune cauzate ca rezultat al utilizării unor astfel de materiale.
 5. Dacă nu eşti mulțumit de orice conținut găsit în rubrica Comunicare pe Site, contactează Mamba.
 6. Mamba își rezervă dreptul de a elimina, șterge parțial sau edita orice fel de Comunicare la alegere.
 7. Mamba va utiliza informațiile și alt conținut, postat de tine pe Site în mod public (de exemplu, alţi utilizatori pot vedea acele informații și/sau conținut), cu scopul de a, inclusiv, dar nu limitat, dezvolta materiale publicitare, plasa materiale pe site-urile partenerilor Mamba și în alte scopuri, similare.
 8. Eşti de acord și te angajezi să nu utilizezi site-ul web astfel, sau posta sau transmite către Site orice declarație, material sau Comunicare care:
  • Este ilegal sau care dă naștere la răspunderea civilă sau penală;
  • Încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți;
  • Conține alte daune din punct de vedere tehnic, cum ar fi virușii de computer: virus troian, viermi, bombe logice sau alte programe sau date dăunătoare;
  • Este sau poate fi interpretat ca fiind abuziv, pornografic, agresiv, defăimător, neadevărat, discriminatoriu, violent, obscen, inflamatorii, rasist în orice mod care hărțuieşte orice persoană;
  • Poate fi considerat o comunicare de marketing sau comerciale sau promovează produse sau servicii, altele decât cele ale Mamba sau Site;
  • Promovează orice activitate ilegală sau ilicită, inclusiv, dar nu limitat la terorism, solicitare, jocuri de noroc sau vânzarea de medicamente pe bază de prescriptie medicală, droguri sau arme;
  • Se adresează persoanelor sub vârsta de 18 ani sau care caută sau încearcă să facă orice aranjament pentru a întâlni un copil sub vârsta de 18 ani, cu intenția de a îl abuza sau care ar putea avea o astfel de întâlnire ca obiect sau ca efect;
  • Conține orice material restricţionat, inclusiv, dar nu limitat la parole, informații medicale, informaţii guvernamentale clasificate sau militare sau informaţii confidențiale ale oricărei persoane;
  • Aduce Site-ul sau Mamba în dizgrație sau solicita, invită, încurajează, pledează, incită sau provoacă la oricare sau toate cele de mai sus
 9. Eşti de acord să despăgubeşti și să nu reţii orice responsabil Mamba de la orice responsabilitate pe care ar putea să o aibă în ceea ce privește și care decurge din utilizarea ta a serviciilor Mamba și Comunicărilor.

Politica de Anulare

 1. Mamba îţi oferă posibilitatea de a plăti pentru anumite servicii oferite pe Site. Aceste servicii includ diverse oportunități de a găsi și de a întâlni oameni, pentru a îţi personaliza profilul și pentru a îţi promova profilul, astfel încât să te găsească mai multe persoane. Mamba oferă de asemenea, posibilitatea de a juca diverse jocuri pe Site. Toate aceste servicii pot fi achiziționate după ce te înregistrezi, și te poţi abona la unele dintre servicii pentru diferite perioade de timp. Odată ce ai plătit pentru orice servicii, plata nu se rambursează.
 2. Poţi anula abonamentul tău la orice servicii în orice moment pe durata unui astfel de abonament sau orice perioadă de reînnoire prin contactarea echipei de suport de pe pagina ta de pornire de membru și să furnizezi informațiile solicitate. Abonamentul se va încheia la sfârșitul termenului de abonare pentru care ai plătit, și nu vei primi nici o rambursare pentru orice zile neutilizate în termenii unu astfel de abonament.

Te rugăm să reţii:

Tu trebuie să utilizezi Site-ul în întregime pe propria răspundere. Este un risc cunoscut pentru folosirea internetului prin care oamenii nu sunt neapărat cine spun că sunt. Utilizatorii trebuie să aibă peste 18 ani, dar oamenii pot furniza informații sau să se comporte într-un mod care nu este sigur, este înșelător, ilicit sau ilegal. Mamba nu poate dovedi că declarațiile făcute de către alți vizitatori sunt adevărate. Aceasta este o decizie care se poate face numai la alegerea ta și se recomandă asumarea un anumit grad de precauție.

Prin utilizarea acestui site și a serviciilor sale eşti de acord că aşa stau lucrurile și accepţi riscul asociat. Mamba solicită ca utilizatorii să aibă grijă deosebită în ceea ce privește divulgarea propriilor informații personale, inclusiv numele, adresa poștală, adresa de e-mail, numărul de telefon, locul de muncă și locurile publice pe care le frecventează.

Politică de confidenţialitate

 1. Ce informații personale despre clienți ai adunat?

  Informațiile pe care le primim de la clienți ne ajută să personalizăm și să îmbunătățim continuu site-ul nostru. Aici sunt tipurile de informații pe care le adunăm:

  Informațiile pe care le furnizezi: Noi primim și stocăm orice informație introduci pe site-ul nostru sau o oferi în orice alt mod. Oferi cele mai multe din astfel de informații atunci când te înregistrezi pe Site, când cauţi, postezi, participi la un concurs sau chestionar, participi la o sesiune de chat sau te înregistrezi pentru un abonament, comunici cu echipa noastră de suport. Anumite informații sunt obligatorii pentru a te înregistra pe Site și pentru a obține acces la comunicare (numele tău, adresa de e-mail, sex, data nașterii și orașul sau localitatea în care locuieşti). Avem posibilitatea de a reține datele tale de contact fie că le introduci pe site fără să finalizezi înregistrarea. De asemenea, furnizezi informații atunci când cauţi o persoană, furnizezi informații în contul tău; comunici cu noi prin telefon, e-mail, sau altfel; completezi un formular de înscriere concurs sau, foloseşti alte servicii ale noastre. Ca urmare a acestor acțiuni, ai putea să ne furnizezi informații cum ar fi numele, adresa si numere de telefon, informații despre carduri de credit; conținut de e-mail-uri către noi, descriere personală si fotografii din contul tău, și informații financiare. Poţi alege să nu furnizezi anumite informații, dar atunci s-ar putea să nu fii în măsură să profiţi de multe din aplicaţiile noastre. Noi folosim informațiile pe care le oferi pentru astfel de scopuri ca răspuns la solicitările tale, personalizând Site-ul nostru pentru tine, îmbunătățind site-ul nostru pentru a comunica cu tine.

  Informații automate: Noi primim și stocăm anumite tipuri de informatii oricând interactionezi cu noi. De exemplu, ca multe site-uri web, vom folosi "cookie-uri" și obținem anumite tipuri de informații atunci când browser-ul tău Web accesează Site-ul sau reclamele noastre sau alte tipuri de conținut deservite de către sau în numele Mamba sau World of Dating Ltd pe alte site-uri. Exemple din informațiile pe care le colectăm și analizăm includ Internet Protocol (IP) adresă utilizată pentru a conecta computerul tău la Internet, conectare, adresa de e-mail, parola, informaţii despre computer și de conectare, cum ar fi tipul de browser, versiunea, și fusul orar, tipuri de plug-in si versiuni, sistem de operare, și platformă, istoric achiziţii, Uniform Resource Locator complet (URL) clickstream pentru, prin, și de la Site-ul nostru, inclusiv data și ora, numărul de cookie, pagini și alte conturi de persoane pe care le-ai vizualizat sau căutat. Putem folosi, de asemenea, date de browser, cum ar fi cookie-uri, cookie-uri Flash (de asemenea, cunoscut sub numele de Obiecte partajate local în Flash), sau date similare în anumite părți ale site-ului pentru prevenirea fraudei și în alte scopuri. În timpul unor vizite este posibil să utilizăm instrumente software, precum JavaScript pentru a măsura și a colecta informații de sesiune, inclusiv timp de răspuns pagină, erori de descărcare, durata vizitelor pe anumite pagini, informații de interacțiune pagină (cum ar fi scrolling, click-uri, și de mişcări de mouse), și metode utilizate pentru a naviga în afara paginii. Putem colecta, de asemenea, informații tehnice pentru a ne ajuta să identificăm dispozitivul tău pentru prevenirea fraudei și în scopuri de diagnosticare.

  Mobil: Când descarci sau foloseşti aplicații create de Mamba sau World of Dating Ltd sau filialele noastre, putem primi informații despre locația ta și dispozitivul mobil, inclusiv un identificator unic pentru dispozitiv. Putem folosi aceste informații pentru a îţi oferi servicii bazate pe locație, cum ar fi publicitatea, rezultatele de căutare, și alt conținut personalizat. Cele mai multe dispozitive mobile permit dezactivarea serviciilor de localizare. Dacă ai întrebări despre cum să dezactivezi serviciile de localizare ale dispozitivului tău, îţi recomandăm să contactezi operatorul tău de servicii de telefonie mobilă sau producătorul dispozitivului.

  Comunicări prin e-mail: Pentru a ne ajuta să facem e-mail-urile mai utile și interesante, primim adesea o confirmare atunci când deschizi e-mail-ul de la Mamba sau World of Dating Ltd în cazul în care computerul tău acceptă astfel de funcţionalităţi. De asemenea, vom compara lista noastră de clienți cu cele primite de la alte companii, pentru a evita trimiterea de mesaje inutile pentru clienții noștri.

  Informații din alte surse: Putem primi informații despre tine din alte surse și să le adăugăm la informațiile noastre de cont. Exemple de informații pe care le primim din alte surse includ informații de cont, informații de cumpărare sau răscumpărare, și informaţii de pagina vizualizată ale altor companii cu care deţinem afaceri de parteneriat sau pentru care oferim servicii tehnice, suport, publicitate, sau alte servicii.

 2. Cookie-uri

  Cookie-urile sunt fișiere mici de date care se află pe computerul tău şi care ne permit să te recunoaștem ca şi client al Site-ului nostru dacă te vei întoarce pe site-ul nostru folosind acelasi computer si browser. Trimitem un "cookie de sesiune" către computerul tău, dacă și atunci când te conectezi la contul tău introducând adresa de e-mail și parola utilizezi Communicările. Aceste cookie-uri ne permit să te recunoaștem dacă vizitezi mai multe pagini de pe site-ul nostru, în timpul aceleași sesiuni, astfel încât nu este nevoie să reintroduci parola de mai multe ori. După deconectare sau după ce închizi browser-ul, aceste cookie-uri de sesiune expiră și nu mai au nici un efect.

  Folosim, de asemenea, cookie-uri de lungă durată în alte scopuri, cum ar fi pentru a afișa adresa ta de e-mail în formularele noastre de logare, astfel încât tu nu mai trebuie să tastezi adresa ta de e-mail de fiecare dată când te conectezi la contul tău. Codificăm cookie-urile astfel încât numai noi putem interpreta informațiile stocate în ele.

  Folosim, de asemenea, cookie-uri pentru a customiza Comunicările, conținutul, și publicitatea, pentru a măsura eficiența de promovare, și pentru a promova încrederea și siguranța.

  Datele cu caracter personal pot fi colectate în numele nostru folosind cookie-uri, jurnal fișier de date, și cod, care este încorporat pe Site-ul nostru de anumiţi parteneri terţi. Noi folosim aceste informații non-personale pentru a ajuta la îmbunatăţirea serviciilor oferite ţie. Datele non-personale colectate sunt utilizate pentru a furniza informații statistice anonime.

  Funcţionalitatea Help din majoritatea browser-elor îţi va spune cum să îţi protejezi browser-ul să accepte cookie-uri noi, cum să te anunțe când primeşti un cookie nou, sau cum să dezactivezi cookie-urile complet. În plus, poţi dezactiva sau șterge datele similare utilizate de către extensiile browser-ului, precum cookie-uri Flash, prin modificarea setărilor de extensii sau prin vizitarea site-ului producătorului. Pentru că cookie-urile îţi permit să profiţi de unele dintre funcţionalităţile noastre esențiale, îţi recomandăm să le laşi pornite. De exemplu, dacă blochezi sau respingi cookie-urile noastre, nu vei mai putea utiliza oricare dintre serviciile noastre care îţi solicită conectarea.

 3. Mamba și World of Dating Ltd fac schimb de informatii?

  Partajăm informațiile de client numai după cum este descris mai jos.

  Profilul tau: Informațiile conținute în anunţul tău personal, criteriile tale de căutare și profilul pot fi accesate pe Site. În plus, aceste informații pot fi transmise direct de Mamba sau World of Dating Ltd sau prin intermediul partenerilor noștri persoanelor interesate de Site, prin buletine de știri sau site-uri ale terțelor părți, sau prin orice alte instrumente electronice (e-mail, mesaje text, etc) sau audiovizuale (radio, televiziune, etc), instrumente de comunicare, sau prin presa scrisă (ziare, reviste, etc), cu scopul de a crește șansele de a întâlni pe cineva prin promovarea anunțurilor personale, criterii de căutare și de profil. Prin urmare, tu autorizezi în mod explicit Mamba și World of Dating Ltd să reproducă și să difuzeze informații conținute în anunțul tău personal, criterii de căutare sau profil (informatii personale, descriere, imagini, clipuri video, etc), în toate sau o parte din Comunicări (pe Site, pe internet, prin e-mail) și/sau într-o manieră generală, în toate canalele de distribuţie mass-media, în anumite comunicării audiovizuale (presă, radio, televiziune analogică, televiziune digitală, prin cablu sau prin satelit) sau comunicare electronică (e-mail, Internet), în întreaga lume și pentru o perioadă de timp stabilită în acești Termeni de Utilizare dintre tine și Site. Autorizezi în mod explicit Mamba si World of Dating Limited pentru a transmite informațiile furnizate către noi și beneficiile drepturilor mai sus menționate către partenerii noștri și eventualii succesori.

  Informații financiare: Nici Mamba, nici World of Dating Ltd nu stochează informațiile tale financiare sau informaţiile de card de credit. Te rugăm să reții că informațiile financiare și detaliile de card de credit vor fi stocate de către o societate care procesează informaţiile tale de card de credit, dacă alegi opțiunea noastră "Plăteşte cu un singur click".

  Furnizori terți de servicii: Angajăm alte companii și persoane fizice să îndeplinească funcții în numele nostru. Exemplele includ furnizarea de cereri, trimiterea de poștă electronica și e-mail, analiza de date, furnizarea de asistență în marketing, procesarea de plăţi card de credit, și furnizarea de servicii pentru clienți. Ei au acces la informațiile cu caracter personal necesare pentru a îşi îndeplini funcțiile, dar nu le pot utiliza în alte scopuri. De exemplu, o companie care procesează plățile tale de card de credit va stoca numele tău și detaliile cardului de credit pentru a îţi permite să utilizezi în viitor opțiunea noastră "Plata cu 1 clic" .

  Oferte promoționale: Uneori trimitem oferte către grupuri selectate de clienții Site-ului nostru în numele altor companii. Când facem acest lucru, nu dăm acelei companii numele tău și adresa. Dacă nu doreşti să primeşti astfel de oferte, te rugam sa modifici preferinţele tale de "Notificări e-mail", din meniul "Setări" din contul tău.

  Transferuri de afaceri: Pentru că suntem în continuă dezvoltare a afacerii noastre, am putea vinde sau cumpăra alte site-uri, filiale sau unități de afaceri. În astfel de tranzacții, informațiile legate de clienți, în general, sunt unul dintre activele transferate, dar care rămân sub obligaţiile făcute în orice Notă de Confidenţialitate existentă (cu excepția cazului, desigur, în care clientul nu consimte altfel). De asemenea, în cazul puțin probabil în care Mamba, sau toate activele sale sunt achiziționate, informațiile despre clienți vor fi, desigur, unul dintre activele transferate. Mamba și World of Dating Ltd pot partaja ocazional, informații socio-demografice care nu includ nume cu partenerii selectați pentru a le permite să target-eze anunțurile lor (pe categorii de vârstă, sex, etc). În acest caz, nu vom trimite acestor parteneri nicio informație care le-ar permite să te identifice.

  Protecția Mamba, World of Dating Ltd și alții: Renunţăm la un cont și alte informații personale atunci când credem că renunţarea este necesară pentru a se respecta legea; îndeplinim sau aplicăm aceşti Termeni și Condiții și alte acorduri, sau protejăm drepturile, proprietatea sau siguranța Mamba, World of Dating Ltd, utilizatorii noștri, sau pe alţii. Asta include schimbul de informații cu alte companii și organizații pentru protecția împotriva fraudei și de reducere a riscului de credit. Evident, cu toate acestea, acest lucru nu include vânzarea, închirierea, schimbul, sau divulgarea în alt mod de informații de identificare personală a clienților în scopuri comerciale care ar putea duce la încălcarea angajamentelor stabilite prin această clauză.

  Cu consimțământul tău: Altul decât cel menționat mai sus, vei primi o notificare atunci când informații despre tine vor ajunge la terțe părți, și vei avea posibilitatea de a alege să nu partajăm informația.

 4. Cum securizezi informaţiile Despre mine?

  Ne angajăm să prelucrăm informațiile de client, la standarde ridicate de securitate a informațiilor. Folosim dispositive de securitate, cum ar fi firewall-uri și criptare de date, aplicăm controale fizice de acces la clădirile și fișierele noastre, și autorizăm accesul la informații cu caracter personal numai acelor angajați care le solicită pentru a își îndeplini responsabilitățile lor de locul de muncă.

  Când ţi-am dat (sau în cazul în care ai ales) o parolă care permite accesarea anumitor părți ale site-ului, ai devenit responsabil pentru păstrarea parolei confidențiale. Îţi cerem să nu divulgi parola nimănui.

  Din nefericire, transmiterea informațiilor prin internet nu este complet securizată. Deși vom face tot posibilul pentru a proteja datele tale personale, nu putem garanta securitatea datelor tale transmise către Site; orice transmitere se face pe propriul risc. Odată ce am primit informațiile tale, vom utiliza proceduri și funcționalităţi de securitate pentru a încerca să prevenim accesul neautorizat.

 5. Unde stocăm datele personale?

  Datele cu caracter personal pe care le colectăm de la tine pot fi transferate și stocate la o locație din afara Spațiului Economic European ("SEE"). Acestea pot fi, de asemenea, prelucrate de personal în afara SEE care lucrează pentru noi sau pentru unul dintre furnizorii noștri (de exemplu, personalul care este implicat în furnizarea de servicii pe care le comanzi de la noi, care procesează detaliile tale de plată sau care furnizează servicii de asistenţă pentru Site) . Prin trimiterea datelor tale personale prin intermediul site-ului, eşti de acord cu acest transfer, cu stocarea sau prelucrarea. Vom lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a ne asigura că datele tale sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această clauză.

 6. Ce informații pot accesa?

  Mamba și World of Dating Ltd oferă acces la o gamă largă de informații despre contul tău cu scopul limitat de vizualizare și, în anumite cazuri, de actualizare a informațiilor. Exemple de informații pe care le poți accesa cu ușurință din Site includ informații personale de identificare (inclusiv nume, e-mail, sex, varsta, fotografii și locul în care locuieşti); setări de notificare prin e-mail.

 7. Ce opţiuni am?
  • Așa cum am menţionat mai sus, poţi alege întotdeauna să nu furnizezi informații, chiar dacă ar putea fi necesar să profiţi de Comunicări.
  • Poţi adăuga sau actualiza anumite informații în meniul "Setări" din contul tău. Acolo poţi edita numele tău, adresa de e-mail, numărul de telefon, schimba parola. Când actualizezi informațiile, păstrăm de obicei, o copie a versiunii anterioare pentru înregistrările noastre.
  • În meniul "Setări" din contul tău poţi modifica, de asemenea, preferințele de notificare. Dacă nu doreşti să primeşti e-mail sau alt mesaj de la noi, te rugăm să setezi preferinţele de "E-mail de notificare", din meniul "Setări" din contul tău.
  • Dacă nu mai doreşti ca Mamba și World of Dating Ltd sau partenerii nostri să reproducă sau difuzeze informațiile cuprinse în anunțul tău personal, criteriile de căutare, sau profilul tău, poţi dezactiva contul tău din Site prin alegerea opţiunii "Şterge profilul" din meniul "Setări" din contul tău. Din moment ce această informație este formată din anunțul tău personal, criteriile tale de căutare și profilul tău, rezilierea va intra în vigoare numai după următoarea actualizare sau o versiune a acestor comunicări (imprimate, presa, audiovizual, sau electronic), care conține anunțul tău personal, criteriile de căutare și informațiile tale de profil.
 8. 1. Pot copiii să utilizeze site-ul?

  Copiii nu sunt eligibili pentru a folosi serviciul nostru și cerem ca minorii (persoanele sub vârsta de 18 ani) să nu furnizeze către noi nicio informație cu caracter personal sau să folosească serviciul.

Obligaţii

 • Mamba furnizează și administrează Site-ul în scopuri de divertisment personal, pe bază de "ca atare".
 • Mamba va fi răspunzătoare numai pentru furnizarea serviciilor sale cu o atenţie deosebită și nu va oferi nici o altă garanție, în legătură cu Site-ul.
 • Aşa cum a fost menţionat anterior, Mamba exclude răspunderea pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel care rezultă oricum, inclusiv, dar nu limitat din orice pierderi directe, indirecte, punitive sau de consecință, indiferent dacă acestea au decurs sau nu din orice problemă pe care o notifici către Mamba și Mamba nu va avea obligația de a plăti nici un ban cu titlu de despăgubire, inclusiv, dar nu limitat la orice răspundere cu privire la:
  • Orice informații incorecte sau inexacte de pe Site și toate întreruperile sau întârzierile în actualizarea de servicii;
  • Încălcarea de către orice persoană a oricăror drepturi de proprietate intelectuală ale unei terțe părți cauzate de utilizarea lor a Site-ului;
  • Orice cantitate sau fel de pierdere sau deteriorare din cauza virușilor sau a altor programe dăunătoare care pot infecta echipamentul unui utilizator de calculator, software, date sau altă proprietate afectată de accesarea sau utilizarea Site-ului, sau din transmiterea prin intermediul email-urilor sau ataşamente primite de la Mamba sau licentiaţii acesteia;
  • Disponibilitatea, calitatea, conținutul sau natura altor site-uri de pe Internet care sunt deținute și operate de către terțe părți ("Site-uri externe"), la care Site-ul este conectat, nici pentru orice tranzacții care implică Site-uri Externe (inclusiv "cookie-uri", date personale, informații confidențiale, sau achiziționarea de nume de domeniu sau alte servicii). Tu trebuie să contactezi administratorul site-ului sau webmaster-ul pentru acele Site-uri externe dacă ai probleme cu astfel de link-uri, site-uri web sau tranzacții;
  • Accesul, utilizarea și/sau divulgarea oricăror informații și / sau date și / sau de comunicări, sau orice material pe care îl trimiţi la Mamba de către terțe părți neautorizate;
  • Toate reprezentările, garanţiile, condiţiile şi alţi termini care ar putea avea efect sub această notificare.
 • Mamba nu garantează că funcționarea Site-ului nu va fi neîntreruptă sau nu va avea erori.

Reziliere

 1. Mamba are dreptul să rezilieze prezentul Acord și să elimine imediat, anuleze sau suspende accesul la și utilizarea Site-ului în caz de încălcare a oricărei părţi a acestor termini, la alegerea sa.
 2. Rezilierea nu va aduce prejudiciu drepturilor dobândite de oricare dintre părți.
 3. Mamba nu va fi răspunzatoare in niciun fel pentru neexecutarea oricărei obligații în temeiul prezentului Acord, dacă un astfel de eșec poate fi cauzat de apariția oricărei situații neprevăzute necontrolate de către niciuna dintre părţi, inclusiv, dar nu limitat la întreruperile de internet, întreruperi de comunicare, incendii, inundații, război sau acte divine.

General

 1. În cazul în care oricare parte din aceşti Termeni este considerată a fi imposibil de aplicat, această parte, la alegerea Mamba, va fi interpretată, pe cât posibil pentru a reflecta intențiile, fie ale utilizatorului ca utilizator al Mamba și restul prevederilor vor rămâne în vigoare.
 2. Acești Termeni constituie întregul Acord între tine ca utilizator și Mamba și se aplică excluzând alte clauze ale contractului pe care le poţi pretinde spre propunere.
 3. Acești Termeni sunt guvernaţi și interpretaţi în conformitate cu Legislația Rusă. Problemele care nu sunt soluţionate prin acești termeni sunt supuse legislației ruse.
 4. În cazul în care apar litigii sau diferențe în legătură cu respectarea acestor Termeni, tu și Mamba veţi depune toate eforturile pentru a le rezolva pe cale amiabilă. Acele dispute care nu sunt rezolvate pe cale amiabilă vor fi soluționate în conformitate cu procedura stabilită de legislația rusă în vigoare.
 5. Dacă foloseşti servicii cu plată ale Site-ului sau îţi reincarci contul pe Site, Mamba are dreptul să acorde bani sub formă de bonus în contul tău. Unele dintre acțiunile tale pot duce la acumularea de bani bonus, iar suma de bonusuri creditate este determinată exclusiv de Mamba și poate fi schimbată de aceasta în mod unilateral, prin plasarea de informații pe Site. Bonusul în bani poate fi folosit pentru a plăti pentru serviciile Site-ului. Mamba poate impune restricții cu privire la utilizarea banilor de bonus, inclusiv o gamă limitată de servicii pentru care este posibilă plata cu utilizarea de banii de bonus.
 6. Dacă ai un sold pozitiv în contul tău pe Site și nu foloseşti serviciile site-ului în termen de trei luni, recunoşti această cerere, adresată către Mamba, pentru schimb de bani egal cu suma de bonus.
 7. Utilizatorii de pe teritoriul Federaţiei Ruse care acceptă acest Acord sunt de acord cu condiţiile Ofertei din Contract a serviciului «Plata mobilă», şi acceptă Termenii acestei Oferte din Contract.

Informaţii Contact Serviciu Clienţi:

54 Poland Street, London, W1F 7NJ, UK

Căutarea nu este valabilă pentru că ai dezactivat «participarea profilului tău în rezultatele la căutare». Pentru a dezactiva limitările trebuie să

Plata serviciului s-a făcut cu succes

Serviciul va fi activat în curând.
OK

O eroare a avut loc

Actualizează pagina și încearcă din nou în 5 minute
OK